Diensten van Metaalrecycling van Akelijen

Metaalrecycling van Akelijen is gevestigd nabij Barendrecht. U kunt bij ons terecht voor het inkopen en verkopen van diverse soorten (oud) ijzer en metaal. Daarnaast kunt u ook uw witgoed, accu’s, elektromotoren en nog veel meer bij ons kwijt. Met al 40 jaar ervaring zijn wij uiterst geschikt om uw metaal recycling op ons te nemen aangezien wij expert zijn in het snijden, sorteren, knippen en verkleinen van alle metaalsoorten. Als u uw koper of oud ijzer door ons laat ophalen of brengt vanuit Barendrecht kunt u rekenen op een eerlijke koperprijs of oud ijzer prijs. De huidige koperprijs en oud ijzer prijs kunt u vinden op deze website. Heeft u advies nodig voor de afvoer van uw restmaterialen of wilt u een container? Neem dan contact op vanuit Barendrecht voor onze containerservice.

Uw oud ijzer, koper of andere metalen aanbieden

Al 40 jaar lang is Metaalrecycling van Akelijen een betrouwbare partner in metaal verwerking nabij Barendrecht. Wij zijn erop gericht om zo efficiënt, eerlijk en transparant te werk te gaan als het gaat de koperprijs of oud ijzer prijs. Wij nemen allerlei soorten metalen en ijzer in, eigenlijk alle soorten. Als u het niet zeker weet, kunt u ons altijd bellen. Grote kans dat we ook uw metaal uit Barendrecht overnemen. De inkoop van de metalen gaat op basis van de dagprijs van koper en oud ijzer. De koperprijs en de prijs van oud ijzer kunt u van tevoren op onze website controleren. We zijn hier namelijk heel open en transparant in. Wanneer nodig kunnen we ook het oud ijzer bij u in Barendrecht ophalen.

Prijs oud ijzer

Containerservice nodig voor uw restmaterialen?

In Nederland is er tal van regels omtrent de afvoer van restmaterialen. Wij als metaal recycling bedrijf zijn hiervan uiteraard volledig op te hoogte. Heeft u te maken met restmaterialen dan kunnen wij u helpen om de stroom van ferro en non-ferro goed te organiseren. U kunt ook gebruik maken van onze containerservice. Wij plaatsen dan gratis een container bij u in Barendrecht. Wij kunnen deze na 24 uur of op afroep weer ophalen. Inhoud van containers is tussen de 1 m3 tot 40 m3.

Bel of e-mail ons voor metaal recycling nabij Barendrecht

Wilt u ons inschakelen voor uw metaal recycling of voor oud ijzer ophalen? Of wilt u gebruik maken van de containerservice bij u in Barendrecht? Dan kunt u ons bellen, e-mailen of contact opnemen via de website. Op de website staan tevens de huidige koperprijs en oud ijzer prijs. Telefoonnummer: 0186-609743. E-mailadres: info@metaalrecyclingvanakelijen.nl.