Metaalrecycling van Akelijen voor diverse soorten metaal

Nabij Dordrecht kunt u uw metaal recycling in de ervaren handen laten van Metaalrecycling van Akelijen. Na 40 jaar heeft ons bedrijf een goede naam gevestigd in de metaalhandel. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het inkopen, verkopen, knippen, verkleinen, sorteren en scheiden van alle metaal- en ijzersoorten. Onze koperprijs en oud ijzer prijs is eerlijk en transparant. Heeft u advies of een container nodig voor de afvoer van restmateriaal? Maak dan gebruik van onze containerservice. Bent u niet in staat om uw metaal bij ons af te leveren? Wij komen graag accu’s, metalen en oud ijzer in Dordrecht ophalen.

Inkoop en verkoop van diverse soorten metalen nabij Dordrecht

Wij bieden diverse diensten aan als het gaat om metaal recycling. Zoals bijvoorbeeld de containerservice, inkoop en verkoop van diverse soorten metalen. Als u aan ons uw oud ijzer of koper wilt verkopen, kunt u op deze website de huidige koperprijs en oud ijzer prijs opzoeken. Naast ijzer en diverse soorten koper (rood en geel) kopen wij ook de volgende metalen in: brons, zink, aluminium, RVS. Naast metalen kunt u ook bij ons terecht wanneer u van uw elektromotoren, accu, witgoed, grondkabels of andere spullen af moet. Wanneer u wenst, komen we het oud ijzer bij u ophalen.

Dagprijs koperprijs en oud ijzer prijs

De prijs van oud ijzer en de koperprijs kunnen nogal eens veranderen. Wij gaan altijd voor de eerlijke koperprijs en oud ijzer prijs voor u in Dordrecht. Wij plaatsen de dagprijs altijd op onze website en zorgen dat zowel de koperprijs als de oud ijzer prijs een update krijgt wanneer deze is veranderd. Wanneer u wilt, komen wij het koper en oud ijzer bij u ophalen. Wilt u een container voor uw afval in Dordrecht? Vraag ons dan naar de containerservice.

Metaalrecycling Dordrecht

Afvoer restmaterialen vanuit Dordrecht

Heeft u of uw bedrijf veel te maken met restmaterialen? Ook dan kunt u rekenen op onze metaal recycling diensten. Allereerst kunnen we u adviseren in het regelen van de afvoer. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze containerservice. Wij plaatsen de container voor restmateriaal bij u in Dordrecht en halen deze ook weer op. We kunnen ook het oud ijzer ophalen of de koper prijs of oud ijzer prijs met u bespreken.

Neem contact op voor efficiënte metaal recycling

Wilt u de prijs van oud ijzer weten of de koperprijs? Moeten we het oud ijzer bij u in Dordrecht ophalen of wilt u liever gebruik maken van onze containerservice? Bel dan vanuit Dordrecht naar: 0186-609743. Ons e-mailadres: info@metaalrecyclingvanakelijen.nl.