Kies in Hoeksche Waard voor Metaalrecycling van Akelijen

Metaalrecycling van Akelijen is expert in het recyclen, verwerken, ophalen en afvoeren van oud ijzer en metalen in Hoeksche Waard en omstreken. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in de metaalhandel. Wij weten dus exact hoe alles in zijn werk gaat. Daarom kunnen wij oud ijzer en metalen verwerken op een milieubewuste wijze. Wilt u uw metalen of oud ijzer verkopen aan ons? Dan ontvangt u altijd een transparante en eerlijke oud ijzer prijs en koperprijs. Moet u regelmatig oud ijzer of restmaterialen afvoeren? Wij kunnen wij het oud ijzer bij u ophalen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor onze containerservice. De containerservice houdt in dat we gratis bij u in Hoeksche Waard de container neerzetten en weer ophalen.

In Hoeksche Waard oud ijzer ophalen

Ook in het oud ijzer ophalen en verwerken, hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring. Tevens regelen wij ook van alle soorten metaal de metaal recycling. Is het voor u niet mogelijk om het oud ijzer te brengen? Geen probleem. Wij kunnen het oud ijzer ophalen bij u in Hoeksche Waard. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. Voordat we voor u op pad gaat is het wel verstandig om uw locatie en het gewicht van het ijzer op te geven, zodat we weten wat we kunnen verwachten. Vervolgens ontvangt u een eerlijke prijs voor oud ijzer. U kunt de koperprijs en dagprijs van oud ijzer vinden op onze website.

Metalen en oud ijzer inkopen

Als u oud ijzer heeft of een andere metaalsoort wilt aanbieden, kunt u kiezen voor onze metaal recycling. Wij kopen het dan van u in. Dit geldt voor non-ferro en ferro. Uiteraard leveren ferro restmaterialen u meer op dan non-ferro. Toch is het belangrijk dat u beide correct afvoert. In Nederland gelden namelijk diverse regels waaraan u moet voldoen tijdens de afvoer van restmaterialen. Wij als professional in metaal recycling weten precies wat de regels zijn. Wij kunnen u in Hoeksche Waard daarom prima bijstaan met goed advies. U kunt ons ook benaderen om uw oud ijzer op te halen bij u in Hoeksche Waard of wanneer u gebruik wilt maken van de containerservice.

Prijs oud ijzer

Gebruik maken van onze metaal recycling?

Wilt u gebruik maken van onze metaal recycling? Wacht niet langer en neem contact op vanuit Hoeksche Waard. Dankzij onze ervaring en eerlijkheid zijn wij het meest geschikte bedrijf voor uw containerservice of voor oud ijzer ophalen. Wij bieden een eerlijke koperprijs en oud ijzerprijs. Bel vanuit Hoeksche Waard naar: 0186-609743 of stuur een e-mail naar: info@metaalrecyclingvanakelijen.nl.