Over metaalrecycling van Akelijen nabij Oud-Beijerland

Metaalrecycling van Akelijen is gespecialiseerd in het verwerken, recyclen, afvoeren en ophalen van oud ijzer en metalen in Oud-Beijerland en omgeving. Al ruim 40 jaar zitten wij in de metaalhandel. We weten dus precies wat erbij komt kijken en beschikken over de nodige kennis. Op die manier kunnen we metalen en oud ijzer op een milieubewuste manier verwerken. Als u uw oud ijzer of andere metalen wilt verkopen, kunt u bij ons rekenen op een eerlijke en transparante oud ijzer prijs en koperprijs. Heeft u regelmatig afvoer nodig voor oud ijzer afval of restmateriaal? Laat ons dan het oud ijzer ophalen of maak gebruik van onze containerservice. Dit houdt in dat we geheel gratis bij u in Oud-Beijerland een container plaatsen en weer ophalen.

Oud ijzer ophalen bij u in Oud-Beijerland

Wij hebben al ruim 40 jaar ervaring in het oud ijzer ophalen en verwerken. Daarnaast regelen we ook de metaal recycling van alle soorten metaal. Bent u niet in de mogelijkheid om uw oud ijzer te brengen? Dan komen wij graag bij u in Oud-Beijerland het oud ijzer ophalen. Het maakt ons niet uit of u particulier of een zakelijke klant bent. Neem wel eerst contact met ons op; uiteraard komen we niet voor elk grammetje oud ijzer op en neer rijden. Maar als het gewicht dermate hoog is, dan sturen we graag een truck uw kant op. U ontvangt van ons ook een eerlijke prijs voor uw oud ijzer. De dagprijs van oud ijzer en koperprijs kunt u op onze website vinden.

Metaalrecycling Dordrecht

Uw oud ijzer en metalen inkopen

Wanneer u in het bezit bent van oud ijzer of een andere metaalsoort kunnen wij deze van u inkopen voor de metaal recycling. Wij kunnen ferro en non-ferro metalen inkopen. Ferro restmaterialen leveren u meer op dan non-ferro, maar het is belangrijk dat u beide op de juiste manier afvoert. In Nederland zijn er namelijk diverse regels voor de afvoer van restmaterialen. Wij als expert in metaal recycling weten exact wat deze regels zijn. U kunt ons daarom altijd vanuit Oud-Beijerland benaderen over advies. Tevens kunnen wij het oud ijzer ophalen of u in Oud-Beijerland voorzien van onze containerservice.

Interesse in onze metaal recycling?

Heeft u interesse in onze metaal recycling? Twijfel dan niet langer en neem contact op vanuit Oud-Beijerland. Door onze ervaring en betrouwbaarheid zijn wij het beste bedrijf voor uw handige containerservice of voor oud ijzer ophalen. U ontvangt bij ons altijd een eerlijke koperprijs en oud ijzer prijs. Bel ons vanuit Oud-Beijerland op 0186-609743 of stuur een e-mail naar: info@metaalrecyclingvanakelijen.nl.