Wat kan Metaalrecycling van Akelijen voor u doen

Nabij Ridderkerk is ons bedrijf Metaalrecycling van Akelijen gevestigd. Wij kunnen diverse soorten metalen en ijzer van u inkopen en verkopen. Maar u kunt meer aan ons kwijt zoals witgoed, elektromotoren en accu’s. Wij hebben al 40 jaar ervaring in de metaal recycling en in het verkleinen, sorteren, snijden en knippen van allerlei soorten metaal. Wij bieden een transparante koperprijs en oud ijzer prijs wanneer u uw oud ijzer laat ophalen of komt brengen vanuit Ridderkerk. Op onze website kunt u vinden wat op dit moment de koperprijs en prijs van oud ijzer is. Wilt u een container voor uw restmaterialen of wilt u graag wat advies over het afvoeren zelf. U kunt altijd bellen voor onze containerservice of voor advies vanuit Ridderkerk.

Aanbieden van metalen, oud ijzer en koper

Nabij Ridderkerk is Metaalrecycling van Akelijen al ruim 40 jaar een betrouwbare partner als het gaat om metaalverwerking. Als het gaat om de koperprijs of oud ijzer prijs vinden wij het heel belangrijk om zo transparant, efficiënt en eerlijk mogelijk te werk te gaan. Ongeveer elk soort metaal en ijzer kunt u aan ons kwijt. Mocht u twijfelen, dan kunt u vanuit Ridderkerk altijd contact opnemen om te vragen of we uw metaal aannemen. Op basis van de prijs van oud ijzer en koper doen wij de inkoop van metalen. Op onze website kunt u van tevoren de koperprijs en prijs van oud ijzer opzoeken. Deze staan altijd up-to-date vermeld. Als het nodig is, kunnen wij ook het oud ijzer in Ridderkerk komen ophalen.

Prijs oud ijzer

Voor uw restmaterialen een container nodig?

Omtrent de afvoer van restmaterialen zijn behoorlijk wat regels in Nederland. Uiteraard zijn wij hiervan volledig op de hoogte als metaal recycling bedrijf. Het is mogelijk om ons te schakelen om uw stroom van ferro en non-ferro goed te organiseren wanneer u veel met restmaterialen te maken heeft. Tevens is het mogelijk om ons te benaderen voor een containerservice. Dit houdt in dat we geheel gratis een container bij u plaatsen in Ridderkerk. U kiest zelf wanneer wij deze kunnen ophalen: binnen 24 uur of op afroep.

Vanuit Ridderkerk contact opnemen voor metaal recycling

Moeten wij het oud ijzer ophalen bij u in Ridderkerk of wilt u ons benaderen voor de metaal recycling? Of wilt u van onze containerservice gebruik maken? Neem dan contact op via deze website, ons telefoonnummer of e-mailadres. E-mailadres: info@metaalrecyclingvanakelijen.nl. Telefoonnummer: 0186-609743.