Nabij Sliedrecht metaal recycling

Heeft u een bedrijf nodig voor uw metaal recycling? Metaalrecycling van Akelijen nabij Sliedrecht kan u uitstekend van dienst zijn. Ons familiebedrijf bestaat al ruim 40 jaar en biedt iedere aanbieder een eerlijke oud ijzer prijs en koperprijs. Wanneer u diverse soorten metaal en ijzer wilt verkopen, kunt u ons benaderen voor de inkoop en afvoer. Tevens kunnen wij ook het metaal verkleinen, knippen, scheiden en verwerken. Zit u met restmaterialen en weet u niet goed wat u daarmee aan moet? Bel ons vanuit Sliedrecht voor advies of maak gebruik van onze containerservice voor een correcte afvoer. Neem ook contact met ons op als u ons wilt inschakelen voor de metaal recycling in Sliedrecht, als u het oud ijzer wilt laten ophalen of wanneer u wilt weten wat de koperprijs of oud ijzer prijs is.

Vraag om de containerservice voor restmaterialen

Om restmaterialen af te voeren moet je voldoen aan een aantal regels en milieuvergunningen. Deze regels uitpluizen kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Daarom helpen wij uw bedrijf in Sliedrecht graag om de afvoer van ferro en non-ferro goed te regelen. U kunt bij ons terecht voor een handige containerservice of voor goed advies. Als u kiest voor de containerservice, dan zullen wij ervoor zorgen dat de afvoer zorgvuldig en volgens de regels wordt uitgevoerd. De containerservice is ook te gebruiken voor intern transport. Speciaal voor containertransporten hebben wij als metaal recycling bedrijf een eigen wagenpark. Voor u plaatsen we de container voor de ferro en non ferro metalen geheel gratis. Deze kunnen we binnen 24 uur of op afroep weer omwisselen of ophalen bij u in Sliedrecht.

Prijs oud ijzer

Wat is de koperprijs en oud ijzer prijs op dit moment?

Het levert u geld op als u koper of oud ijzer inlevert of door ons laat ophalen bij u in Sliedrecht. Het is logisch dat u voor uw metalen de beste prijs wilt ontvangen. Wij kunnen u met alle eerlijkheid vermelden dat wij altijd de meest betrouwbare koperprijs en oud ijzer prijs bieden. Wij zijn heel transparant in onze prijs van oud ijzer en de koperprijs en zullen deze altijd openlijk op onze website vermelden. Wanneer de prijzen veranderen, zullen we dit direct aanpassen. U kunt uw oud ijzer laten ophalen in Sliedrecht of zelf brengen.

Gebruik maken van metaal recycling of oud ijzer laten ophalen?

Wij regelen graag de metaal recycling voor u in Sliedrecht. Als u ons inschakelt, kunt u rekenen op een eerlijke oud ijzer prijs en koperprijs, een bewezen recycling van uw oud ijzer en een goede containerservice. Bel: 0186-609743 of e-mail ons: info@metaalrecyclingvanakelijen.nl.