Metaal recycling nabij Spijkenisse

Wilt u een goed bedrijf inschakelen voor metaal recycling? Dan bent u bij Metaalrecycling van Akelijen nabij Spijkenisse aan het juiste adres. Ons bedrijf is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar actief is in de metaalhandel. Wij bieden altijd een eerlijke koperprijs en oud ijzer prijs. Wij zijn in te schakelen voor de verkoop en inkoop van verschillende soorten metaal en ijzer. Daarnaast kunnen wij ook het metaal knippen, scheiden, sorteren, verwerken en verkleinen. Moeten uw restmaterialen afgevoerd worden? Neem met ons contact op vanuit Spijkenisse zodat we u kunnen adviseren of u kunt gebruik te maken van onze containerservice. Wilt u ons benaderen voor de metaal recycling in Spijkenisse? Of wilt u erachter komen wat de oud ijzer prijs is, wat de koperprijs is of wilt u ons het oud ijzer laten ophalen? Bel ons dan gerust! Op deze website kunt u alvast de koperprijs of oud ijzer prijs opzoeken.

Praktische containerservice voor uw restmaterialen

Het kan veel tijd in beslag nemen om de afvoer van non-ferro en ferro goed te organiseren binnen uw organisatie in of nabij Spijkenisse. U kunt tijd en kosten besparen door beroep te doen op ons bedrijf. Wij kunnen u namelijk goed advies geven en wij leveren een handige containerservice. Door deze containerservice kan de afvoer zorgvuldig en volgens de regels uitgevoerd worden. Ook voor het intern transport kunt u gebruik maken van onze containerservice. Wij bezitten als metaal recycling bedrijf een privé wagenpark dat speciaal is ingericht voor containertransporten. We zetten de container helemaal gratis bij u neer voor de ferro en non-ferro metalen. Binnen afroep of binnen 24 uur kunnen we de container ophalen of omwisselen bij u in Spijkenisse.

Prijs oud ijzer

Koperprijs en oud ijzer prijs in Spijkenisse

Koper of oud ijzer ophalen of inleveren, kan u weer wat geld opleveren. U wilt natuurlijk uw koper of oud ijzer tegen de beste prijs verkopen. Metaalrecycling van Akelijen betaalt u altijd de meest eerlijke koperprijs en oud ijzer prijs. Onze koperprijs en prijs van oud ijzer kunt u vinden op deze website, we zijn hier heel transparant in. De prijzen zullen we regelmatig updaten. Als u het vraagt kunnen we het oud ijzer bij u in Spijkenisse ophalen.

Oud ijzer laten ophalen of kies u voor onze metaal recycling?

Wilt u in Spijkenisse een betrouwbaar bedrijf inschakelen voor uw metaal recycling? Neem dan contact op met ons bedrijf. Wij bieden u een eerlijke oud ijzer prijs en koperprijs. Daarnaast kunnen wij het oud ijzer ophalen of bieden wij u de containerservice. Telefoonnummer: 0186-609743. E-mailadres: info@metaalrecyclingvanakelijen.nl.