Werkzaamheden van Metaalrecycling van Akelijen

Metaalrecycling van Akelijen is nabij Zwijndrecht gevestigd. U kunt ons benaderen voor het verkopen en inkopen van verschillende soorten metaal en (oud) ijzer. Tevens kunt u ook uw accu’s, witgoed, elektromotoren en andere spullen aan ons kwijt. Door onze 40 jaar aan ervaring zijn wij zeer geschikt om de metaal recycling uit te voeren aangezien wij professionals zijn in sorteren, snijden, verkleinen en knippen van alle metaalsoorten. Als u het oud ijzer of koper laat ophalen door ons of bij ons aflevert vanuit Zwijndrecht kunt u een eerlijke oud ijzer prijs en koperprijs verwachten. De dagprijs van oud ijzer en de koperprijs kunt u op deze website opzoeken. Bent u op zoek naar advies over afvoer van restmaterialen of benodigt u een container? Bel ons dan vanuit Zwijndrecht voor onze containerservice.

Koper, metalen of oud ijzer aanbieden

Metaalrecycling van Akelijen is al 40 jaar een betrouwbare partner in de verwerking van metaal nabij Zwijndrecht. Wij streven ernaar om zo efficiënt, transparant en eerlijk mogelijk te werk te gaan als het gaat om de oud ijzer prijs en koperprijs. Wij nemen ijzer en diverse soorten metalen in. Als u een metaal heeft waarover u twijfelt, neem dan contact op vanuit Zwijndrecht. De kans is vrij groot dat we het gewoon aannemen. Wij kopen de metalen in op basis van de dagprijs van oud ijzer en koper. De prijs van oud ijzer en de koperprijs kunt u op deze website van tevoren controleren. We zijn hier heel transparant in. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we het oud ijzer ophalen in Zwijndrecht.

Metaalrecycling Dordrecht

Wilt u een containerservice voor restmaterialen?

In Nederland zijn er veel regels waaraan de afvoer van restmaterialen moet voldoen. Aangezien wij ervaren zijn in de metaal recycling kennen wij al deze regels. Zit u met restmaterialen? Wij kunnen u helpen om de afvoer van ferro en non-ferro naar behoren te organiseren. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de containerservice. Wij zetten dan geheel gratis een container bij u in Zwijndrecht neer. Na 24 uur of op afroep kunnen wij de container weer ophalen. De containers hebben een inhoud tussen de 1 m3 tot 40 m3.

E-mail of bel voor metaal recycling nabij Zwijndrecht

Wilt u ons inhuren voor de metaal recycling of voor het oud ijzer ophalen? Of wilt u onze containerservice gebruiken bij u in Zwijndrecht? Dan kunt u ons telefonisch, via de e-mail of via de website bereiken. Op onze website staan de huidige oud ijzer prijs en koperprijs. Bel ons op: 0186-609743. Of stuur een e-mail naar: info@metaalrecyclingvanakelijen.nl.