Schakel onze containerservice in

Wilt u uw oude metalen laten ophalen door een bewezen en betrouwbare containerservice? Dan bent u aan het juiste adres bij Metaalrecycling van Akelijen. Wij beschikken over een eigen wagenpark met daarop diverse containers. Hiermee halen wij al uw restmateriaal op. Voor deze metalen bieden wij eerlijke prijzen. Al uw oude metalen, zoals ijzer, aluminium, koper en lood, verwerken wij vervolgens op een milieubesparende en verantwoorde wijze. Zo kan uw oude metaal weer optimaal gerecycled worden. Schakel vandaag onze gratis containerservice in.

Onze diensten in containerservice

Omdat wij beschikken over een eigen wagenpark, kunnen wij elke klant totaalconcepten in metaalrecycling aanbieden. Laat ons geheel gratis een container bij u afleveren, als u een grotere hoeveelheid metaal wilt laten ophalen. Wij hebben voor zowel particulieren als bedrijven geschikte containers. Op ons wagenpark vindt u containers van 1m³ tot maar liefst 40 m³. Omdat wij gespecialiseerd zijn in het scheiden, knippen, verkleinen en sorteren van metaalsoorten, mag u in uw container zowel ferro als non-ferro metalen plaatsen. Is de container vol of bent u door al uw oud ijzer heen? Laat ons dit dan weten. Dan komen wij binnen 24 uur de container op afroep ophalen of wisselen we deze om.

Extra diensten

Zoals gezegd bieden wij nog veel meer diensten aan dan hierboven beschreven. Zo is onze containerservice niet alleen in te schakelen voor het afvoeren van metalen, maar ook voor het interne transport van uw reststoffen. Maar dat is nog niet alles. Wij bieden diverse diensten aan die in het gehele traject van metaalrecycling erg goed van pas komen. Op die manier vormen wij uw professionele partner voor totaaloplossingen in de metaalrecycling. Zo leveren wij u graag alle faciliteiten waardoor de afvoer van uw restmetaal in goede banen wordt geleid. Denk aan:

  • Sloopklussen
  • Accu ophaalservice
  • Metalen inkopen en verkopen
  • Hulp bij het oplossen van bedrijfsafval
  • In- en verkoop van bruikbare machines en motoren

Bent u overtuigd van onze complete aanpak? Schakel onze containerservice vandaag nog in.

Metaal transport

Kies voor onze containerservice

Wilt u gebruik maken van onze containerservice? Neem contact met ons op en geef door wat wij voor u mogen betekenen. Wij kiezen graag een geschikte container voor u uit om u zo snel, veilig en efficiënt mogelijk van uw oud ijzer en metalen af te helpen. Bel naar 0186-609743 of stuur een mail naar info@metaalrecyclingvanakelijen.nl als u gebruik wenst te maken van onze containerservice!

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies