Laat ons uw oude metalen ophalen

Bent u op zoek naar een specialist die uw oud ijzer kan ophalen? Maak kennis met Metaalrecycling van Akelijen. Wij zijn zeer gespecialiseerd in het ophalen, verwerken en recyclen van oud ijzer en andere metalen. Omdat wij al heel wat jaren aan ervaring met ons meedragen, zijn wij inmiddels zeer bekwaam in het recyclen op een verantwoorde en milieubewuste manier. Daarnaast zijn onze prijzen eerlijk en transparant. Wilt u weten wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Laat ons vandaag nog uw oud ijzer ophalen.

Dit doen wij met uw oud ijzer

Ons bewezen familiebedrijf haalt al meer dan 40 jaar oud ijzer en andere metalen op. Dit doen wij om een zo optimale metaalrecycling te realiseren. Zodra wij uw restmetaal hebben opgehaald, verwerken wij uw metalen door verschillende stappen de doorlopen. Eerst scheiden en sorteren wij uw complete aanbod in verschillende metaalsoorten. Om het zo goed mogelijk te kunnen recyclen, knippen en verkleinen wij het geheel. Deze diensten voeren wij uit voor zowel bedrijven als particulieren. Voor grote hoeveelheden zetten wij graag onze containers in. Hier mag u zowel uw ferro als non-ferro metalen in deponeren. Zit de container vol of bent u klaar met laden? Dan komen wij deze binnen één dag ophalen of omwisselen. U kunt kiezen uit containers van 1m³ tot 40 m³.

Ontdek de prijs die u ontvangt tijdens het ophalen

Wij staan bekend al een zeer betrouwbare speler in de metaalbranche. Als wij oude metalen inkopen of verkopen, bent u ervan verzekerd dat wij eerlijke en actuele dagprijzen hanteren. Deze prijzen ziet u op onze website staan. Omdat deze gebaseerd zijn op vraag en aanbod, kunnen de prijzen per dag verschillen. Zodra wij uw oud ijzer komen ophalen, maken wij u meteen duidelijk hoeveel uw restmetaal waard is. Wat voor u interessant is, is dat wij graag al uw oude metalen ophalen. Wij zijn met alles tevreden. De prijs verschilt natuurlijk wel per metaalsoort. Zo is oud ijzer altijd wel wat minder waard dan koper, lood of zink. Houd onze website in de gaten voor de actuele dagprijs.

Metaal transport

Wanneer mogen wij uw oud ijzer ophalen?

Heeft u een hoop oud ijzer liggen, dat u door een betrouwbare en bewezen partij wilt laten ophalen? Wij hebben al jaren ervaring, gaan milieuvriendelijk en efficiënt te werk en wij bieden eerlijke prijzen. Heeft u interesse in onze diensten? Bel naar 0186-609743, stuur een e-mail naar info@metaalrecyclingvanakelijen.nl of vul ons online contactformulier in. Dan komen wij direct uw oud ijzer ophalen!

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.