Wilt u van uw oude metaal af?

Bent u op zoek naar een specialist in metaal recycling? Laat de vakmensen van Metaalrecycling van Akelijen uw oude metalen recyclen. Wij komen al uw restmateriaal graag voor u ophalen, om het vervolgens eigenhandig te verwerken en te sorteren. Omdat wij al zeer veel ervaring hebben in de recycling van oude metalen, kunt u deze klus met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat wij uw metaal op een milieubewuste en verantwoorde recyclen. Ook hanteren we eerlijke prijzen tijdens het inkopen en verkopen. Kortom, schakel ons in voor metaal recycling.

Onze diensten in recycling

Naast dat wij diverse soorten metalen inkopen en verkopen, bieden wij nog veel meer diensten in recycling. Zo verwerken wij uw metalen graag optimaal door ze op de juiste wijze te scheiden, knippen, verkleinen en te sorteren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Sloopklussen
  • Accu ophaalservice
  • Gratis containerservice
  • Hulp bij het oplossen van bedrijfsafval
  • In- en verkoop van bruikbare machines en motoren

Wat betreft onze containerservice: deze bieden wij zowel voor particulieren als bedrijven aan. Wij leveren geheel kosteloos een container bij u af waarin zowel ferro als non-ferro metalen terecht kunnen. Binnen 24 uur halen wij de container op afroep op of wisselen we deze om. Wij beschikken over containers van 1m³ tot 40 m³.

Wij hanteren eerlijke prijzen voor uw metaal

De metaalbranche staat altijd in beweging. Ook als het gaat om oude metalen. Dit heeft te maken met de fluctuatie in vraag en aanbod. Dit is terug te zien in de prijzen voor oud metaal. Per dag kan de prijs voor metaal, zoals ijzer, aluminium, lood of koper, enorm verschillen. Bekijk de actuele dagprijzen op onze website. Wilt u verschillende soorten metalen laten recyclen? Wij halen graag al het bruikbaar restmateriaal bij u op. Voor eerlijke en transparante prijzen. Omdat wij naast inkopen ook metalen verkopen, zijn wij tevens uw geschikte partner als u zelf behoefte heeft aan een bepaalde metaalsoort. Dit maakt van ons uw complete partner als het gaat om de recycling van metalen.

Metaal sorteren

Ontmoet uw specialist in metaal recycling

Bij ons weet u zeker dat de recycling van metalen op een veilige, eerlijke en correcte manier gebeurt. Hiervoor maken wij gebruik van ons eigen wagenpark vol containers en onze eigen ingenieuze machines. Schakel ons in via 0186-609743 of info@metaalrecyclingvanakelijen.nl en kies voor onze metaal recycling!

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.