Benieuwd naar de actuele koperprijs?

Wilt u weten wat de huidige koperprijs is? Kom in contact met Metaalrecycling van Akelijen. Als het gaat om het ophalen, verwerken, recyclen en afvoeren van oude metalen, waaronder koper, dan wij zijn dé specialist. Wij hebben de juiste ervaring in de metaalhandel en gaan al jaren op een verantwoorde en milieubewuste wijze te werk. De prijzen die wij vragen en bieden voor metalen, zijn actueel, eerlijk en transparant. Bekijk direct op onze website wat de huidige koperprijs is en schakel ons in!

Laat ons uw koper ophalen

Ons familiebedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Dit heeft ons doen ontwikkelen tot een zeer complete partner. Zo halen wij uw oude metalen niet alleen op, maar verwerken wij deze ook zeer zorgvuldig. Eerst scheiden en sorteren wij al uw metalen in verschillende soorten. Vervolgens verkleinen en verknippen wij deze, zodat het perfect gerecycled kan worden. Zit er tussen het totaal ook koper? Dan bieden u wij hier de actuele koperprijs voor. Koper is ontzettend waardevol. Heeft u een grote hoeveelheid oude metalen liggen? Dan leveren wij graag kosteloos een container (van 1m³ tot 40 m³) bij u af. Hierin mogen al uw ferro en non-ferro metalen. Is het nodig uw container op te halen of om te wisselen? Dan doen wij dit binnen één dag.

Hoe kan het dat de koperprijs steeds verandert?

Hoeveel een metaalsoort waard is, hangt af van vraag en aanbod. Deze wisselt nog wel eens. Vandaar dat ook de koperprijs niet constant is. Houd onze website goed in de gaten om te controleren wat de actuele prijs is. Is de vraag hoog? Dan stijgt de prijs. Is er plotseling minder behoefte aan koper? Dan zal de prijs weer dalen. Tussen onze metaalprijzen vindt u niet alleen de prijzen voor koper, maar ook voor bijvoorbeeld ijzer, lood, zink en aluminium. Beschikt u dus over meerdere soorten metaal waar u vanaf wilt voor een eerlijke prijs? Schakel ons dan vandaag nog in en wij komen uw restmetaal ophalen.

Recycle werkzaamheden

Ontdek direct de actuele koperprijs

Bekijk direct op onze website wat de actuele koperprijs is. Voldoet het aan uw verwachtingen en wilt u snel, efficiënt en op verantwoorde wijze van uw koper af? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag, desnoods met één van onze containers, naar u toe om uw oude metalen op te halen. Bel naar 0186-609743, stuur een e-mail naar info@metaalrecyclingvanakelijen.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Ook als u meer informatie over de huidige koperprijs wenst.

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies