Kies voor een mooie prijs

Bent u benieuwd naar de prijs voor oud ijzer? Schakel vandaag nog Metaalrecycling van Akelijen in. Wij zijn specialist als het gaat om het verwerken, recyclen, afvoeren en ophalen van oud ijzer en metalen. Dankzij onze ruime ervaring in de metaalhandel weten wij hoe we oude metalen op een verantwoorde en milieubewuste wijze kunnen verwerken. Bovendien bieden wij voor uw restmateriaal een eerlijke prijs. Lees verder om te ontdekken welke mogelijkheden wij zoal bieden of schakel ons direct in. Wij komen graag voor een mooie prijs uw oud ijzer ophalen.

Laat ons uw oud ijzer ophalen

Als bewezen familiebedrijf hebben we al meer dan 40 jaar ervaring in het ophalen en verwerken van oud ijzer en andere metalen. Onder dit verwerken verstaan wij onder andere het scheiden, knippen, verkleinen en sorteren van alle ijzer- en metaalsoorten. Dit maakt van ons een specialist in metaalrecycling. Wij halen metalen op bij zowel particulieren als bedrijven. Graag horen wij aan welke hoeveelheid we moeten denken. Zo kunnen wij desgewenst en geheel gratis onze eigen containers voor u inzetten. Deze zijn uitermate geschikt voor diverse ferro en non-ferro metalen en worden binnen 24 uur op afroep opgehaald en/of omgewisseld. De volumes van onze containers variëren van 1m³ tot 40 m³.

Wat is de prijs voor het inkopen en verkopen?

De actuele oud ijzer prijs staat op onze website vermeld. De prijs die u ziet staan, wordt bepaald door vraag en aanbod. Is de vraag groot? Dan gaat ook de prijs omhoog. Andersom geldt het natuurlijk hetzelfde. Bij ons weet u zeker dat wij altijd eerlijke prijzen hanteren. Omdat de vraag voortdurend verandert, kan de schrootprijs voor oude metalen ook behoorlijk variëren per dag. Tussen onze metaalprijzen staat niet alleen de schrootprijs vermeld voor oud ijzer. Heeft u nog meer metalen liggen die u opgehaald en verwerkt wilt hebben? Of heeft u zelf interesse in bepaald soort metaal? Dan ziet u bij ons direct staan wat de actuele dagprijs is. Transparant en betrouwbaar.

Metaal grijper

Wij geven voor uw oud ijzer een mooie prijs

Wilt u dat wij oud ijzer bij u komen ophalen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij beschikken over een eigen wagenpark met daarop diverse containers. Indien gewenst bieden wij u graag onze containerservice aan. Dus wilt u een betrouwbare en bewezen partij inschakelen die eerlijke prijzen hanteert? Bel naar 0186-609743 of stuur een e-mail naar info@metaalrecyclingvanakelijen.nl en ontdek onze oud ijzer prijs!

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.