Controle metaalBent u op zoek naar een adres waar u uw elektriciteitskabel kan inleveren? Bij Metaalrecycling van Akelijen helpen wij u graag verder! Lever nu alle soorten kabels en draden bij ons in voor een hoge prijs. Wij nemen zowel kleine hoeveelheden als grote hoeveelheden aan. Bij grote hoeveelheden kunt u gebruik maken van onze containerservice. De container komen wij bij u plaatsen, ook vervangen wij hem tijdig voor u en uiteindelijk halen we de container op.

Inleveren van uw elektriciteitskabel voor een scherpe prijs!

Het inleveren van uw oude kabels is niet alleen waardevol voor het milieu, ook is het waardevol voor uw eigen portemonnee. U ontvangt bij Metaalrecycling van Akelijen namelijk de scherpste prijs voor uw ingeleverde elektriciteitskabels. In uw bijzijn wegen en keuren wij de ingeleverde materialen. Aan de hand van de weegbon wordt de prijs direct contant of per bank afgerekend. Deze prijs is onder andere afhankelijk van de koper- of aluminiuminhoud. Ook is de LME koers bepalend voor de hoogte van de prijs. Deze koers veranderd van dag tot dag, wij zijn altijd op de hoogte van de meest actuele koersprijs. Zo kunnen wij u verzekeren van de hoogste en nieuwste prijs.

Partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten

Bij Metaalrecycling van Akelijen zijn wij de geschikte partner voor zowel de particuliere klanten als zakelijke klanten. U bent verzekerd van transparante prijzen, flexibiliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid. Wij willen het inleveren van uw oude kabels zo makkelijk mogelijk maken, zo hebben wij voor elk praktisch of logistiek probleem een oplossing.

Contact

Neem eerst contact met ons op om de actuele prijs op te vragen, voordat u uw elektriciteitskabels inlevert. Zo weet u precies wat het u gaat opleveren! Ook voor vragen of meer informatie helpen wij u graag verder. Ga naar onze site voor ons contactformulier of bekijk daar onze contactgegevens. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!