Recycle werkzaamhedenVoor koper handgepeld inleveren bent u Metaalrecycling van Akelijen aan het juiste adres! Dus heeft u nog een aantal oude kabels liggen? Lever ze dan snel bij ons in! Wij bieden een scherpe prijs voor uw koper en zo draagt u uw steentje bij aan het milieu.

Wat is koper handgepeld?

Koper handgepeld, ook wel roodkoper handgepeld genoemd, is afkomstig van gepelde koperen kabels. Dit heeft een hoge zuiverheid van 99,99%, die zuiverheid kan alleen gegarandeerd worden door de handmatige verwerking van de koperen kabel tot zuiver koperdraad. Dit koper leent zich uitstekend voor recycle-doeleinden. Na het inleveren van uw koper handgepeld, sorteren, wegen en bepalen onze medewerkers de prijs voor uw ingeleverde materiaal.

De prijs die u ontvangt voor het inleveren van het oude materiaal is afhankelijk van de beursprijzen. Wanneer de beurs stijgt, worden de dagprijzen van het handgepeld koper ook hoger. De beursprijzen zijn afhankelijk van de vraag en het aanbod van de grondstof.

Deskundig advies en jarenlange ervaring

Metaalrecycling van Akelijen is een familiebedrijf en heeft al ruim 40 jaar ervaring in de metaalhanden. Wij houden ons bezig met het in- en verkopen van alle soorten metalen, het sorteren, knippen, verkleinen en scheiden van alle ijzeren metaalsoorten en het verwerken daarvan. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een deskundig advies. Er gelden namelijk strenge maatregelen voor het afvoeren van restmetalen. Wij beschikken over een containerservice wat het inleveren van grote hoeveelheden koper handgepeld makkelijk maakt.

Contact

Naast koper handgepeld inleveren, bieden wij nog meer diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie. Bij ons bent u verzekerd van transparante prijzen en flexibiliteit, daarnaast zijn wij te allen tijde betrouwbaar. Wij zijn de juiste partner voor het inleveren van uw oude metalen. Bekijk onze contactgegevens of vul ons contactformulier in op onze site. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!