Oud ijzer inkopen RotterdamWilt u graag van uw oud koper af? Metaalrecycling van Akelijen is een goede en milieuvriendelijke metaalhandel waar u koper inlevert in Oud-Beijerland . Wij zijn een efficiënt bedrijf waar klantgerichte service en eerlijke prijzen hoog in het vaandel staan. Zowel de particuliere klant als de zakelijke klant is bij ons aan het juiste adres!

Gratis containerservice

Heeft u vaker grotere partijen koper in te leveren bij Metaalrecycling van Akelijen? Maak dan gebruik van onze containerservice, geheel kosteloos komen wij de container bij u plaatsen, omwisselen en ophalen. De volumes van de containers variëren van 1 m3 tot 40 m3. Kortom, bij ons kunnen totaalconcepten voor industrieën aangeboden en gerealiseerd worden. Natuurlijk kunt u bij ons ook optimaal kleine hoeveelheden koper inleveren in Oud-Beijerland . Wij wegen de ingeleverde metalen direct voor u en de prijs kan ook direct contant of per bank uitbetaald worden. Wij staan voor een snelle en vakkundige afhandeling van uw koper.

Hoe gaat het koper recyclen in zijn werk?

Metaalrecycling van Akelijen koopt graag al uw oude koper in. Zo kunnen wij samen met u het milieu schoonhouden en ontlasten. Nadat al het koper bij ons binnen is, wordt het metaal naar het goede sorteer vak gebracht. Vervolgens kan het naar de ovens, waar het omgesmolten wordt tot een nieuw product. Het ingeleverde koper in Oud-Beijerland heeft zo een tweede leven gekregen!

Kom uw koper in Oud-Beijerland inleveren bij Van Akelijen!

Het voordeel van koper inleveren is dat u er een leuke prijs voor krijgt. Die prijs is afhankelijk van de LME-koers, die wij constant in de gaten houden. Zo bent u ook nog eens verzekerd van een scherpe prijs. Dus wilt u met ons in zee gaan voor het inleveren van koper in Oud-Beijerland ? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Op onze website vindt u een contactformulier of bekijk daar onze contactgegevens. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!