Oud ijzer inkopen RotterdamHeeft u nog ongebruikt koper liggen waar u vanaf wilt? Dan is het een slimme keuze om uw koper in te leveren in Rotterdam. Het is namelijk goed voor het milieu om koper te recyclen en u verdient er nog iets mee! Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij het snel en vakkundig afhandelen. Koper inleveren in Rotterdam is nog nooit zo makkelijk geweest!

Het verwerken van koper

Nadat het koper bij ons in Rotterdam is ingeleverd, gaan onze medewerkers voor u aan de slag. Allereerst wegen wij de ingeleverde koper, om de prijs te kunnen bepalen. Deze prijs is niet alleen afhankelijk van het gewicht van het koper, maar ook van de LME koers. Die koers wordt bepaald door vraag en aanbod van het metaal en kan dus per dag verschillend zijn. Nadat de prijs is bepaald, kunt u zowel contant of per bank uitbetaald worden.

Vervolgens wordt het metaalafval gesorteerd, voor grote objecten wordt het met een kraan naar het goede vak verplaatst, anders wordt het handmatig gesorteerd. Wanneer objecten niet in zijn geheel herbruikt kunnen worden, is het belangrijk dat metalen gescheiden worden en de metalen apart aangeleverd worden aan de hoogovens. Het scheiden van metalen is belangrijk om het smelten zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Nadat de materialen in de ovens zijn gesmolten, worden er nieuwe producten van gemaakt. Zo heeft uw oude koper een tweede leven gekregen!

Kom uw koper inleveren bij Van Akelijen in Rotterdam!

Metaalrecycling van Akelijen is een goede en milieuvriendelijke metaalhandel in Rotterdam voor het inleveren van uw koper. Wij zijn de geschikte partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bedrijven beschikken vaak over grote hoeveelheden koper, daarvoor bieden wij een containerservice aan. Containers zijn er bij ons in verschillende volumes beschikbaar. Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op door het invullen van ons contactformulier op onze site of bekijk daar onze contactgegevens.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!