Metaal sorterenBent u benieuwd naar de meest actuele koper prijs in Rotterdam? Metaalrecycling van Akelijen helpt u graag verder! Wij zijn een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring, waar klantenservice hoog in het vaandel staat. Wij vinden het belangrijk om het milieu te ontlasten en schoon te houden. Voordat u uw oude koper in wilt leveren bij ons is het verstandig om eerst contact op te nemen voor de actuele prijs. Zo weet u precies wat het u gaat opleveren!

Metaalrecycling van Akelijen heeft de scherpste koper prijs in Rotterdam en omstreken

Allereerst gaan onze medewerkers aan de slag met het sorteren van het metaalafval dat u heeft ingeleverd. Vervolgens kunnen de ingeleverde metalen worden gewogen en zo kan de koper prijs Rotterdam bepaald worden. Hoe komt de koper prijs tot stand? De hoogte van de koper prijs is afhankelijk van vraag en aanbod. Door de constante verandering van vraag en aanbod, is de prijs van deze grondstof elke dag anders. Het is een zeldzame grondstof, daarom brengt het inleveren van koper veel op. De prijs ligt relatief hoog in vergelijking met andere grondstoffen. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de meest actuele koper prijs in Rotterdam.

De voordelen van Metaalrecycling van Akelijen zijn: het oude koper wordt bij u opgehaald of wij bieden een containerservice aan. Daarbij verzorgen wij het plaatsen, ophalen en verwisselen van de container. Onze containerservice is ideaal voor het inleveren van grote hoeveelheden koper. U kunt bij ons rekenen op transparante prijzen, flexibiliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Inleveren van uw oude koper

Metaalrecycling van Akelijen is de geschikte partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Heeft u interesse in onze diensten? Of benieuwd naar de actuele koper prijs? Neem dan snel contact met ons op. Ga naar onze site voor ons contactformulier of bekijk onze contactgegevens. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!