Familie Van AkelijenDe loodprijs in Rotterdam wordt bepaald door vraag en aanbod op de metaal markt. Aan de hand van de LME koers, London Metal Exchange, kunnen wij de meest actuele prijs aan u uitbetalen. Onze betalingen gaan zowel contant als per bank en worden direct voor u geregeld! Bent u benieuwd naar de actuele loodprijs Rotterdam? Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag!

Inleveren en recyclen van lood

Lood is een zeer buigzaam metaal en wordt daarom graag gebruikt in de bouw. Het is één van de metalen waar je geld voor kan krijgen wanneer je dit bij ons inlevert. Vanuit de omgeving Rotterdam ontvangen wij dagelijks zowel zakelijke als particuliere klanten die hun oud lood bij ons inleveren. De zakelijke klant beschikt vaak over grote hoeveelheden lood en weet niet hoe dat ingeleverd kan worden. Aan de hand van onze containerservice kan dat probleem opgelost worden!

Waarom is het belangrijk om uw metalen in te leveren en te laten recyclen? Sommige grondstoffen zijn schaars en ook erg duur. Door middel van recyclen kunnen we de schaarsheid van bepaalde grondstoffen verminderen. In onze metaalhandel worden er nieuwe producten gemaakt van uw ingeleverde metalen. Daarvoor ontvangt u natuurlijk een scherpe prijs! Onze weegsystemen zorgen ervoor dat u altijd een eerlijke prijs ontvangt. Kortom bij Metaalrecycling Akelijen in Rotterdam bent u aan het juiste adres voor de beste loodprijs!

Neem contact met ons op voor de accurate loodprijs in Rotterdam

U wilt natuurlijk uw lood op het juiste moment inleveren. Neem contact op met één van onze ervaren medewerkers, die adviseren u graag over de loodprijs in Rotterdam! Zo komt u niet voor verassingen te staan. U kunt bij ons rekenen op transparante prijzen, flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantgerichte service. Ga naar onze site voor ons contactformulier of bekijk onze contactgegevens. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!