Familie Van AkelijenVoor het verkopen van uw metaalafval bent u bij Metaalrecycling van Akelijen aan het juiste adres!

Bij ons ontvangt u altijd een scherpe prijs voor al uw ingeleverde metaalafval. Wij zorgen voor een professionele verwerking en recycling van alle soorten metalen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat de afhandeling snel en vakkundig gebeurt.

Alle soorten metalen

Bij metaalafval maken wij onderscheid tussen ferro en non-ferro metalen. Ferro metalen bestaan uit staal en ijzer. Non-ferro metalen bestaan uit metalen, zoals koper, lood, zink en aluminium. Na het verkopen van uw metaalafval zorgen wij ervoor dat de grondstoffen ingezet kunnen worden voor nieuwe producten.

Ferro of non-ferro metaalafval dat u thuis heeft liggen kunt u bij ons verkopen tegenover een scherpe prijs! Bij het berekenen van de prijs kijken wij naar de meest actuele koersprijs. Ook wegen wij uw ingeleverde metalen in uw bijzijn, zo kunt u er zeker van zijn dat onze prijs eerlijk is. Bent u benieuwd wat de actuele metaalprijzen zijn? Neem dan contact met ons op!

Metaalafval van particulieren en bedrijven

Jarenlang zijn wij de partner voor zowel de particuliere klant als de zakelijke klant. De voordelen van Metaalrecycling van Akelijen zijn de directe uitbetaling contant of per bank en wij kunnen u voorzien van een deskundig advies. Er gelden namelijk strenge regels rondom het afvoeren van metaalresten. Wilt u grote hoeveelheden metaalafval verkopen aan ons? Dan bieden wij onze containerservice aan. Wij komen de container voor u plaatsen, omwisselen en ophalen. Het inleveren van metalen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Uw metaalafval aan Metaalrecycling van Akelijen verkopen?

Wilt u uw onbruikbare metalen kwijt? Verkoop dan nu uw metaalafval aan ons! Heeft u vragen over het recyclingproces? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door het invullen van ons contactformulier op onze site of bekijk daar onze contactgegevens. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!