Familie Van AkelijenBent u op zoek naar een metaalhandel in Barendrecht ? Dan helpen wij u bij Metaalrecycling van Akelijen graag verder! Wij hebben maar liefst 40 jaar ervaring en al die jaren hebben wij fijn samengewerkt met particuliere en zakelijke klanten. Ons familiebedrijf heeft zich door de jaren heen sterk ontwikkeld en heeft zich gespecialiseerd in het scheiden, knippen, verkleinen en sorteren van alle ijzer- en metaalsoorten. Daar zijn wij trots op en dat maakt ons tot uw betrouwbare partner in het verwerken van metalen! Help mee met het schoonhouden en ontlasten van het milieu door uw metaalafval bij onze metaalhanden in Barendrecht in te leveren!

Afvoer van metaalafval

Er zijn verschillende regels gemaakt door wetgeving en milieuvergunningen rondom de afvoer van metaalresten. Wij voorzien u daarin graag van een deskundig advies. Wilt u snel en vakkundig uw oude metalen inleveren bij een metaalhandel in Barendrecht ? Bij Metaalrecycling van Akelijen staat snelle en klantgerichte service hoog in het vaandel. Om het u makkelijk te maken bieden wij ook een containerservice aan. Deze containerservice is zeer geschikt wanneer u grote hoeveelheden metaalresten in wilt leveren. Wij zorgen voor het plaatsen, het tijdig omwisselen en het ophalen van de container. Dit doen wij geheel kosteloos voor u. De containers zijn beschikbaar in verschillende volumes. Benieuwd naar welke container u nodig heeft? Laat u adviseren door ons!

Van Akelijen als uw metaalhandel in Barendrecht ?

Bij Metaalrecycling van Akelijen bent u aan het juiste adres voor het inleveren van metalen, zoals koper, ijzer, grondkabels, lood. Daarnaast nemen wij ook nog vele andere soorten metalen in. Benieuwd welke metalen bij ons ingeleverd kunnen worden? Of wilt u meer informatie over de diensten van onze metaalhandel in Barendrecht ? Geen probleem! Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vul het contactformulier in op onze website, dan maken wij zo snel mogelijk afspraak met u. Of bekijk onze contactgegevens en neem zelf contact met ons op!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!