Controle metaalOp zoek naar een metaalhandel in Zuid-Holland? Bij Metaalrecycling van Akelijen bent u aan het juiste adres! Wij hebben ervaren medewerkers, die altijd een oplossing hebben rondom praktische en logistieke problemen. Daarnaast krijgt u bij ons altijd direct uitbetaald, contant of per bank en kunnen alle soorten metalen ingeleverd worden.

Afvoer van restmaterialen

Voor de afvoer van restmaterialen zijn er diverse regels gemaakt door wetgeving en milieuvergunningen. Voor veel bedrijven neemt het veel tijd in beslag om de stroom van ferro en non-ferro goed te organiseren, zoals die wet- en milieugeving voorschrijven. Wij zorgen voor het snel en vakkundig afhandelen van al uw restmaterialen. Metaalrecycling van Akelijen is de metaalhandel in Zuid-Holland voor al uw afval.

Wij bieden ook een containerservice aan, die zeer geschikt is voor grote hoeveelheden metalen. Uiteraard zijn deze beschikbaar in verschillende volumes. Voor zowel het interne transport als de afvoer van de reststoffen kunnen containers en middelen geleverd worden. Containers komen wij ook tijdig bij u omwisselen en uiteindelijk ophalen. Dit geheel gratis en op verzoek van u.

Over ons

Metaalrecycling van Akelijen heeft maar liefst 40 jaar ervaring en een bekende naam als metaalhandel in Zuid-Holland. Inmiddels hebben wij al jaren fijn samengewerkt met particuliere klanten en zakelijke klanten. Wij hebben een brede dienstverlening van het verkleinen en sorteren van alle ijzer- en metaalsoorten. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de meeste actuele metaalprijzen, die afhankelijk zijn van de LME koers Bij ons bent u verzekerd van de beste prijs!

Contact met onze metaalhandel in Zuid-Holland?

Bent benieuwd naar de diensten van onze metaalhandel in Zuid-Holland? Of wilt u zeker weten of wij uw oude materialen innemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Vul het contactformulier in op onze website, dan maken wij zo snel mogelijk afspraak met u. Of bekijk onze contactgegevens en neem zelf contact met ons op!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!