Familie Van AkelijenBent u op zoek naar een metaalrecycling in Barendrecht ? Bij ons bent u aan het juiste adres! U kunt alle soorten metalen bij ons inleveren en voor grote hoeveelheden bieden wij een gratis containerservice aan. Samen met u kunnen wij het milieu ontlasten en schoonhouden, dus lever snel uw metaalafval bij ons in! Het inleveren van metaalafval is nog nooit zo makkelijk geweest. Vraagt u zich af of uw restmaterialen bij ons ingeleverd kunnen worden? Neem dan contact met ons op.

Dit doen wij bij Metaalrecycling van Akelijen

Bij onze metaalrecycling in Barendrecht verwerken wij alle soorten metalen, zodat metaalafval opnieuw gebruikt kan worden. Recyclen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. De ingeleverde metalen worden bij onze gewogen en daar ontvangt u een scherpe prijs voor. Die prijs is afhankelijk van de LME-koers, welke wordt bepaald door de vraag en aanbod van de grondstoffen. U kunt contact met ons opnemen om te informeren naar de huidige prijs. Nadat de restmetalen bij ons binnen zijn, gaan wij starten met de metaalrecycling in Barendrecht . Allereerst worden de verschillende metalen gesorteerd. Grote objecten worden met een kraan naar het juiste sorteer vak gebracht, kleinere objecten kunnen met de hand gesorteerd worden. Vervolgens wordt het per materiaal naar de ovens gebracht, waar de metalen omgesmolten worden tot nieuwe producten. Zo kan uw metaalafval opnieuw gebruikt worden!

Metaalrecycling van Akelijen als uw partner op het gebied van metaalrecycling in Barendrecht ?

Onze metaalrecycling in Barendrecht staat voor scherpe prijzen en kunnen u voorzien van deskundig advies. Wij beschikken over jarenlange ervaring en hebben al met vele particuliere klanten en zakelijke klanten fijn samengewerkt. Wilt u goede service bij het inleveren van uw metaalafval? Neem dan contact op met Metaalrecycling van Akelijen. Dit kan door het invullen van ons contactformulier op onze website! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!