Recycled materiaalWilt u oud ijzer inleveren? Bij Metaalrecycling van Akelijen helpen wij u graag verder. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige afhandeling. Ook verzekeren wij u van een eerlijke oud ijzer prijs! Onze deskundige zijn namelijk altijd op de hoogte van de meest actuele prijzen. Deze prijzen zijn afhankelijk van de LME koers, die elke dag veranderd. Bent u benieuwd wat de actuele prijs is, neem dan contact met ons op!

Diensten van Metaalrecycling van Akelijen

Wij hebben maar liefst 40 jaar ervaring en een bekende naam in de metaalhandel. Wij zijn de vertrouwde partner voor zowel particuliere klanten als zakelijke klanten. Bij het recyclen van oud ijzer komen er strenge regels kijken. Wij regelen alles rondom de wet- en milieugeving die voorgeschreven staat. Voor het inleveren van grote hoeveelheden oud ijzer plaatsen wij graag een container voor u, die wij ook tijdig omwisselen en ophalen.

Het recyclingproces van oud ijzer

Allereerst wordt het oude ijzer bij ons ingeleverd. Vervolgens zullen wij de ingeleverde metalen wegen. Het wegen doen we in uw bijzijn, zodat u er zeker van kunt zijn dat u een eerlijke prijs ontvangt. Aan de hand van een weegbon, met daarop de huidige koersprijs en het gewicht, kan het oud ijzer direct worden uitbetaald. U heeft de keuze uit contante betaling of per bank.

Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Met een grote kraan wordt het oud ijzer naar het goede sorteer vak verplaatst. Bij kleinere objecten kan dit met de hand gedaan worden. Dan wordt er gekeken of het voorwerp in zijn geheel herbruikt kan worden. Is dit niet mogelijk? Dan wordt het metaal gescheiden aangeleverd aan de hoogovens. Daar wordt het omgesmolten en zo worden er nieuwe producten van gemaakt.

Kom uw oud ijzer inleveren bij ons!

Heeft u interesse in onze diensten? Of wilt u meer weten over het inleveren van oud ijzer? Geen probleem! Vul ons contactformulier in op onze site of bekijk daar onze contactgegevens. Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!