Recycled materiaalBent u op zoek naar een adres voor het inleveren van oud ijzer in Oud-Beijerland ? Dan bent u bij Metaalrecycling van Akelijen aan het juiste adres! Wij geven een eerlijke prijs voor uw oude metalen en bieden de beste service. Uw oude metalen sorteren, snijden en verwerken wij, zodat het vervolgens opnieuw gebruikt kan worden. Draag zo uw steentje bij aan het milieu!

Oud ijzer prijs

De prijs die u krijgt voor uw oude ijzer is afhankelijk van de LME koers. Deze koers kan per dag verschillen door de vraag en aanbod van de grondstoffen. Wij, bij Metaalrecycling van Akelijen, houden de koers constant in de gaten, zodat wij snel in kunnen spelen op de prijsschommelingen. Zo bent u ervan verzekerd dat u de meest scherpe prijs krijgt voor uw oud ijzer in Oud-Beijerland . Wij informeren u graag over de actuele dagprijs van verschillende metalen.

Inleveren van uw oud ijzer is heel eenvoudig in Oud-Beijerland

Wilt u als particulier of zakelijke klant oud ijzer bij ons inleveren? Voor beide klanten zijn wij de geschikte partner. Lever uw oud ijzer bij ons in of laat het, bij genoeg hoeveelheid, bij u ophalen. Allereerst wegen wij de ingeleverde metalen en vervolgens helpen wij u met lossen. We maken een overzicht met daarop het gewicht van het ingeleverde metaal, gespecificeerd per metaalsoort en de bijbehorende prijs, volgens de meest actuele koers. Met dit overzicht kan de prijs direct contact of per bank uitbetaald worden. Makkelijker dan dat kan het inleveren van oud ijzer in Oud-Beijerland niet worden!

Contact

Bij Metaalrecycling van Akelijen kunt u oud ijzer in Oud-Beijerland inleveren, maar ook andere soorten metalen. Benieuwd over welke metaalsoorten wij het dan hebben? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder. Voor alle andere vragen of meer informatie zijn wij uiteraard ook beschikbaar!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!