Oud ijzer inkopen RotterdamMet het inleveren van oud ijzer, helpt u het milieu en ontvangt u een leuke prijs. De oud ijzer prijs in Rotterdam verschilt van dag tot dag. Bent u benieuwd wat de actuele prijs is? Neem dan contact op met Metaalrecycling van Akelijen.

Verschillende metalen

Door het recyclen van oud ijzer kan het ijzer weer opnieuw gebruikt worden, zo draagt u uw steentje bij aan het milieu. Bij Metaalrecycling van Akelijen zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van oud ijzer, maar ook allerlei andere soorten metalen. Wij kopen onder andere ook koper, brons, zink, aluminium, RVS, PVC kabel, grondkabel, elektromotoren, sloop, accu’s en witgoed in. Wij zijn niet alleen op de hoogte van de oud ijzer prijs in Rotterdam, maar ook van alle andere metalen.

Het proces van recycling

Allereerst worden de metalen door ons opgehaald of naar ons gebracht. Voor grote hoeveelheden bieden wij een containerservice aan. Wanneer het bij ons binnen is, worden de metalen gesorteerd, om problemen bij het opnieuw smelten te voorkomen. Voordat wij het smelten, kijken we of het metaal in zijn geheel herbruikt kan worden. Is dit niet het geval, dan wordt het metaal gescheiden aangeleverd en wordt het tot nieuwe producten omgesmolten.

Onze diensten

Bij Metaalrecycling van Akelijen hebben we maar liefst 40 jaar ervaring en een bekende naam in de metaalhandel. Wij regelen alles rondom de wet- en milieugeving die voorgeschreven staat. Ook regelen wij alles rondom het plaatsen, ophalen en omwisselen van containers. Wij doen de inkoop en verkoop van alle soorten metalen en rafinneersloop. Ook kunt u ons inschakelen voor sloopklussen en in- en verkopen van bruikbare machines en motoren. Daarnaast zijn onze specialisten altijd op de hoogte van de meest actuele oud ijzer prijzen in Rotterdam.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u weten wat uw oud ijzer oplevert? Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke oud ijzer prijs in Rotterdam! Neem dan snel contact op met ons, zij helpen u graag verder!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!