Metaal transportOud metaal in Hoeksche Waard kan ingeleverd worden bij Metaalrecycling van Akelijen. Wij zorgen dat het op de juiste manier gerecycled wordt en het opnieuw gebruikt kan worden. U bent verzekerd van de beste service en de scherpste prijzen. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij altijd een oplossing van elk praktisch of logistiek probleem. Alleen samen met u kunnen wij het milieu schoonhouden en ontlasten. Lever uw oud metaal in en draag een steentje bij!

Oud metaal is optimaal voor recycling in Hoeksche Waard

Oud metaal in Hoeksche Waard is nooit oud genoeg om gerecycled te worden, het is juist optimaal voor recycling. Tegenwoordig zijn grondstoffen erg schaars, dus is het erg waardevol om uw metaalafval een tweede leven te geven. Bij Metaalrecycling van Akelijen maken we het voor u zo makkelijk mogelijk. Kom het metaalafval direct bij ons brengen of maak bij grote hoeveelheden gebruik van onze containerservice. Wij bieden containers aan in verschillende volumes, die wij kosteloos bij u komen plaatsen, omwisselen en ophalen. Wanneer u metalen bij ons inlevert ontvangt u ook nog eens een leuke prijs.

Ferro en non-ferro

Bij metalen wordt onderscheidt gemaakt tussen ferrometalen en non-ferrometalen. Onder de ferrometalen vallen alle soorten metalen die ijzer houdend zijn of een legering met ijzer, bijvoorbeeld staal. non-ferrometalen daarentegen bevatten geen ijzer, bijvoorbeeld aluminium. Wij verwerken beide soorten metalen voor u. Twijfelt u toch of uw oud metaal in Hoeksche Waard bij ons ingeleverd kan worden? Neem dan contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op!

Voor alle vragen kunt u contact met ons opnemen. Ook geven wij u graag meer informatie over onze diensten. Onze contactgegevens staan vermeld op onze website, daar kunt u eventueel ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! Wij garanderen u de beste service en de meest actuele prijs voor uw oude metalen in Hoeksche Waard .

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!