Metaal grijperGrondkabels moeten weleens vervangen worden, maar de oude grondkabels kunnen nog prima gerecycled worden. Dus wilt u uw oude grondkabels inleveren? Bij Metaalrecycling van Akelijen bent u aan het juiste adres! Wij staan voor vakkundige en snelle afhandeling van uw oude kabels. Ook zijn wij altijd op de hoogte van de meest actuele prijzen, zo bent u er zeker van dat u bij ons de hoogste en nieuwste prijs ontvangt.

Inleveren van uw oude grondkabels

U bent vast benieuwd naar het proces van recycling?! Allereerst worden de kabels bij ons gebracht, eventueel kunnen wij ze ook bij u ophalen. Bij grote hoeveelheden is onze containerservice zeer geschikt. Wij komen de container plaatsen, omwisselen en ophalen. Nadat wij de oude kabels binnen hebben, sorteren wij de materialen. Grondkabels kunnen namelijk uit verschillende materialen bestaan. De meest voorkomende materialen zijn vaak goed geleidende materialen, zoals koper of aluminium.

Vaak beschikt de kabel ook over een ijzeren mantel, die de kabel beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het is belangrijk om deze verschillende materialen te sorteren om problemen bij het omsmelten te voorkomen. Nadat alles is gesorteerd, wegen wij de ingeleverde kabels in het bijzijn van u. Zo hebben wij de juiste prijs kunnen bepalen en u kiest of u deze prijs direct contant of per bank uitbetaald wilt hebben. Vervolgens gaat het recyclingproces van start!

Contact

Recyclen is erg waardevol, zo ook het recyclen van oude grondkabels. U draagt uw steentje bij aan het milieu en krijgt daar een leuke prijs voor terug. Neem contact met ons op, lever uw oude kabels in bij ons en geef het een tweede leven. Heeft u vragen over onze werkzaamheden of bent u benieuwd wat uw oude grondkabels waard zijn? Vul dan het contactformulier in op onze site of bekijk daar onze contactgegevens. Wij helpen u graag verder!

Meer informatie of een offerte aanvragen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

    Neem contact met ons op voor meer informatie en advies!